Луната е в знак Рак до 23:39ч на 20 септември. Хората сега са по-срамежливи, възприемчиви и

...
Луната е в знак Рак до 23:39ч на 20 септември.
Хората сега са по-срамежливи, възприемчиви и
Коментари Харесай

В този ден разумът надделява над чувствата

Луната е в знак Рак до 23:39ч на 20 септември.

Хората в този момент са по-срамежливи, възприемчиви и затворени. Засилва желанието да прекараме повече време в семейството. Подходящо време за занимания у дома и за грижи за околните хора. Луната ни потапя във вътрешния ни свят, прави ни чувствителни и елементарно раними. Настроението става изменчиво и несигурно. Не е най-хубавият интервал за взимане на решения и недомислени дейности. Каквото и да вършиме, пробвайте се да бъдете деликатни към вашите потребности и потребностите на близките.Подходящо е да се посети парка, публични места, комфортен ресторант. Благоприятно е да се предложи също домашно приготвена с доста обич храна.

Избягвайте да сте груби с колегата си, в този момент елементарно можем да бъдем засегнати. Ако нараните, имайте смелостта да поискате амнистия и компенсирайте с доста целувки и грижи. Един от идеалните дни да занесете закуска в леглото на колегата си и да се насладите на топлината да сте дружно с този, който обичате.

Луната в Рак усилва чувствителността на стомаха, тъй че в тези дни би трябвало да бъдете извънредно деликатни към храната. Увеличава се чувствителността и на черния дроб. 

Луната минава на луфт от 18:58ч до 23:39ч, след което влиза в символ Лъв. 

Лунен календар: 24 лунен ден от 01:06ч на 20 септември до 02:06ч на 21 септември

Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия. На този ден разсъдъкът надвива над възприятията. Може да усетите необикновен прилив на страсти, сили и сила. Много хора не са подготвени да се оправят с тази мощна сила.

В този лунен ден е бил опустошен Иерусалим. Денят е обвързван с силата на Плутон. 24-ти лунен ден съдържа в себе си голяма преобразуваща и съзидателна мощ. В нас започват да се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват аварийните благоприятни условия на организма. Трябва да се употребяват единствено за съзидателни цели. Време на разрушение на остарялото и основаване на новото. 

Ден за креативен и ексцентрични решения. Благоприятно е да се прекара в неголяма компания в диалози на духовни тематики или за взаимна медитация, слушане на музика или гледане на филм. Според лунният календар, странствуване почнало в 24- я ден непроменяемо ще донесе шанс и триумф. 

Планове най-добре да не вършиме, а да живеете по свободен график доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички алегорични знаци. Ако имате опция, прекарайте повече време измежду природата. Днес тя има изцелителна сила и зарежда с сила. 

Прекрасен интервал за цялото семейство. Като предписание в този ден стихват и най-сериозните несъгласия. Необходимо е да се употребява даденото време и да се оправят фамилните връзки. Добре е да се събере цялото семейство и искрено да си поговорят, само че без да се насочат искания един към различен, а да се изслушват взаимно.Днес освен може, само че и е нужно да се занимавате с обич. Добрият и нескончаем секс в този ден служи чудесно като профилактично средство против доста болести.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят единствено изгода. Придобива се спомагателна сила, която е нужна в идващите няколко дни.

Слънчев календар – 4 слънчев ден - Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай самичък да пристигна. Не би трябвало да изпадате в отчаяние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на страстите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР